/
  • Aanmeten of laten controleren

   Bij Petros The Hague kunt u nieuwe contactlenzen laten aanmeten, of uw huidige lenzen laten controleren. U wordt dan meteen geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en welke soort lenzen het meest geschikt zijn voor uw ogen.

   Om problemen te voorkomen en uw ogen gezond te houden, raden we aan om uw lenzen één maal per jaar te laten controleren.

  • Zachte lenzen

   Comfortabel
   De zachte contactlens is al tijden het meest populair. De lenzen zijn comfortabel en verkrijgbaar in vele varianten. Gemaakt van zuurstofdoorlatend materiaal dat flexibeler wordt wanneer het water, dus ook traanvocht, opneemt.

   Passen zich aan
   Zachte lenzen passen zich op een natuurlijke manier aan de vorm van je ogen aan. En omdat ze minder bewegen op je oog dan vormvaste lenzen, voel je ze vrijwel niet zitten.

   Soorten zachte lenzen
   Zachte lenzen zijn er in verschillende typen en uitvoeringen. Afhankelijk van je sterkte en persoonlijke voorkeur kan de opticien je adviseren over welk type lens voor jou het beste is.

  • Harde lenzen

   Scherp zicht
   Harde of vormvaste lenzen geven het scherpste zicht. Daarnaast gaan ze langer mee en zijn vaak goedkoper in gebruik dan andere lenssoorten. Van harde lenzen raken je ogen ook minder snel vermoeid.

   Geschikt voor iedereen
   Bijna iedereen kan harde lenzen gebruiken en ze zijn er in verschillende uitvoeringen. Laat je adviseren door de opticien.